Iedere bestelling een feestje!

The Partyshop bestaat uit een verzameling van 6 webshops op het gebied van feestkleding. Het is uit de oorsprong ontstaan uit het grootste kledingverhuur bedrijf van Noord Nederland. Door de samenwerkingen met de grootste leveranciers op het gebied van feestkleding is er meer dan 150 jaar ervaring in feestkleding samengevoegd in The Partyshop. De missie van The Partyshop is om iedereen goed gekleed te laten feesten en deze kleding op een leuke manier online te kopen. Bij ons is iedere bestelling een feestje!

Uniek kwaliteitsysteem

Wij willen er voor iedereen zijn, voor feestgangers met een groot- maar ook met een klein budget. Om deze reden hebben we een uniek kwaliteitssysteem bedacht waardoor het voor een klant direct duidelijk is wat de verwachting van het product kan zijn.

Een serieuze onderneming

In de feestkleding-branche draait het natuurlijk allemaal om fun en plezier, maar om onze klanten zoveel mogelijk te laten genieten moeten wij in sommige zaken erg serieus zijn. Dit komt bijvoorbeeld terug in de structuur van onze organisatie, ons team van zo'n vijf personen doet er alles aan onze klanten zo goed mogelijk bij te staan.