Ons unieke sterren kwaliteitssysteem

Ieder feest is anders, dat weten wij als geen ander. Ook iedere feestganger is anders en heeft een ander budget. Omdat wij graag iedereen zo goed mogelijk van dienst willen zijn hebben we een uniek kwaliteitssysteem gebruikt binnen de webshop. Ieder product hebben we een indicatie gegeven in de vorm van een aantal sterren. Op deze manier weet je direct welk product het beste geschikt is voor jou. Ben je bijvoorbeeld voor een feest opzoek naar een kostuum en verwacht je dat kostuum slechts eenmalig te dragen? Dan heb je waarschijnlijk genoeg aan een kostuum met drie sterren. Tot onze klanten behoren ook animatieteams, tv-programma's en andere klanten die hoge eisen stellen aan de kostuums. De kostuums die geschikt zijn voor intensief gebruik hebben wij voorzien van vijf sterren.

Bij deze een kleine uitleg van ons sterrensysteem:

5 sterren5 sterren: Theaterkwaliteit kleding en kostuums, geschikt voor intensief gebruik

4 sterren4 sterren: Goede kwaliteit en goede pasvorm van kleding en kostuums

3 sterren3 sterren: Prima kwaliteit, geschikt voor licht gebruik

Uiteraard bestaat er ook kleding die wij 2 of slechts 1 ster toe zouden kennen alleen vind je deze niet bij ons op de webshop. De kwaliteit van kostuums met één of twee sterren is zo laag dat wij dit niet willen verkopen omdat wij niet achter deze lage kwaliteit staan.

Met ons unieke sterren kwaliteitssysteem hopen we onze klanten nog beter van dienst te zijn. Als er vragen of onduidelijkheden zijn over het gebruik van het systeem dan staan we klaar om je verder te helpen. Je kan altijd bellen of mailen met je vragen, we staan voor je klaar.